You are not logged in.

#1 Nov 23, 2014 4:46 AM

LocoGuy107
Banned
From: Spyro'sNotDeadFricklandersIs
Registered: Apr 28, 2014
Posts: 661
Gems: 0

If This Was Just Made on PS3 and Xbox 360...

I think it could have done better. What do you guys think?


Ban reason: No explanation necessary
wqeFWU.png X5zIle.png
Tl8GK3.png mQ5vJ3.png (CoD)

Offline

#2 Nov 23, 2014 1:19 PM

NeoReaper
Member
From: United Kingdom
Registered: Aug 30, 2013
Posts: 536
Gems: 0
Gender: Male

Re: If This Was Just Made on PS3 and Xbox 360...

No, it would have done a lot worse. (Also it would have been harder to use an emulator to play without the ps2 version)


-Intel I7 4770k 4.5Ghz / Phanteks U-Type Black    -Vengeance (Hynix) 16Gb 1600Mhz   -Kingston SSDNow M.2 / 2TB Seagate Constellation
-Asus Intel Z97-P    -Zalman z11 Plus Case    -Windows 10 Insider Edition    -XFX R9 280X 3GB

Offline

#3 Nov 23, 2014 6:15 PM

36IStillLikeSpyro36
Member
Award: Globmod
From: here: tinyurl.com/ihb5ycbc
Registered: Aug 15, 2008
Posts: 17,363
Gems: -4,038
Birthday: 2 August
Age: 26 years old
Gender: Male
Website

Re: If This Was Just Made on PS3 and Xbox 360...

they wouldn't have gotten my (family's) money, that's for sure. (i got it on the PS2.)

i openly refused to get a PS3 in 2008 after DOTD because Spyro was the only series i still liked, and it wasn't worth the money to upgrade. (this was even before i heard about Skylanders.)

Last edited by 36IStillLikeSpyro36 (Nov 23, 2014 6:16 PM)


36sig.png
"Burping a lot lately 36?" - Mr. John

Offline

#4 Nov 23, 2014 6:19 PM

LocoGuy107
Banned
From: Spyro'sNotDeadFricklandersIs
Registered: Apr 28, 2014
Posts: 661
Gems: 0

Re: If This Was Just Made on PS3 and Xbox 360...

NeoReaper wrote:

No, it would have done a lot worse. (Also it would have been harder to use an emulator to play without the ps2 version)

You have to think about it, though; the PS2 and Wii posed so many graphical and software capacity limits. You know how much the PS2 version took up? About 3.63 GB. I also happen to have installation discs for Need for Speed: The Run, one of which takes 16 GB. I figured that the Xbox 360 discs can take that kind of storage, hence room for better mechanics and stuff like that.


Ban reason: No explanation necessary
wqeFWU.png X5zIle.png
Tl8GK3.png mQ5vJ3.png (CoD)

Offline

#5 Nov 23, 2014 7:03 PM

NeoReaper
Member
From: United Kingdom
Registered: Aug 30, 2013
Posts: 536
Gems: 0
Gender: Male

Re: If This Was Just Made on PS3 and Xbox 360...

LocoGuy107 wrote:
NeoReaper wrote:

No, it would have done a lot worse. (Also it would have been harder to use an emulator to play without the ps2 version)

You have to think about it, though; the PS2 and Wii posed so many graphical and software capacity limits. You know how much the PS2 version took up? About 3.63 GB. I also happen to have installation discs for Need for Speed: The Run, one of which takes 16 GB. I figured that the Xbox 360 discs can take that kind of storage, hence room for better mechanics and stuff like that.

1.) It was released on PS3.
2.) The game was not made to be the "next gen" title for graphics. They were more focused on gameplay and story, thats how spyro has always been and it should not change from that.
3.) The costs to manufacture and distribute would have been a lot more costly than releasing the PS2/PS3/Wii versions as Microsoft charge quite a lot more in terms of revenue costs to release the game for Xbox. And even for major companies like Activision, those small cost differences add up. They made the money they wanted because people brought the game. (Even if the game itself was not that great, once you buy it, they do not care less in most cases, like it or not, that is how the gaming industry works for the big competitors).

The legend of spyro was not really supposed to be the main game from Activision, it was just to satisfy the fanbase for spyro while they focused on other titles. In this case, Call of Duty.

Last edited by NeoReaper (Nov 23, 2014 7:03 PM)


-Intel I7 4770k 4.5Ghz / Phanteks U-Type Black    -Vengeance (Hynix) 16Gb 1600Mhz   -Kingston SSDNow M.2 / 2TB Seagate Constellation
-Asus Intel Z97-P    -Zalman z11 Plus Case    -Windows 10 Insider Edition    -XFX R9 280X 3GB

Offline

#6 Jan 01, 2015 10:01 AM

Steinar
Banned
From: Norway
Registered: Jan 19, 2014
Posts: 2,138
Gems: 0

Re: If This Was Just Made on PS3 and Xbox 360...

The PS2 works fine by me ^^

Last edited by Steinar (Jan 01, 2015 10:01 AM)


Ban reason: Trolling

Offline

Board footer

Powered by FluxBB