Welcome to Spyro the Dragon Forums!

You are not logged in.

#1 Mar 12, 2015 2:37 PM

SpyroGirl101
Member
From: USA
Registered: Apr 06, 2007
Posts: 1,816
Gems: 10
Birthday: 14 April
Age: 25 years old
Gender: Female
Website

Forums Have Been Slow

I don't know if it's been happening to anyone else, but the forums have been extremely slow for me lately (as in like the past 2 weeks). Pictures and things in the threads load fine, but it takes the actual threads themselves FOREVER to load. In fact, every time I click on something it just takes ages to go to the next page. It even takes it quite a while to load the homepage when I type spyroforum.com in the address bar and hit enter. I know it's not my internet connection, because other websites load in a flash. Has this been happening to anyone else?


fep5jb.png
I love my staffies!

Offline

#2 Mar 12, 2015 4:14 PM

36IStillLikeSpyro36
Moderator
Award: Globmod
From: here: tinyurl.com/ihb5ycbc
Registered: Aug 15, 2008
Posts: 17,242
Gems: -3,936
Birthday: 2 August
Age: 25 years old
Gender: Male
Website

Re: Forums Have Been Slow

it's been happening to me, too. something i've noticed sometimes works is when you're trying to load a SpyroForum page, if you open up a tab for another website and load that, sometimes it'll load the SpyroForum page, too. but even that doesn't always work.

Last edited by 36IStillLikeSpyro36 (Mar 12, 2015 5:45 PM)


36sig.png
"Burping a lot lately 36?" - Mr. John

Offline

#3 Mar 12, 2015 5:22 PM

Stormy
Administrator
Award: Admin
From: Illinois
Registered: Jun 01, 2006
Posts: 10,364
Gems: 523
Birthday: 3 April
Gender: Female
Website

Re: Forums Have Been Slow

Yep, happening for me too. I can't do any of the server stuff, SR does know about it and will hopefully figure out what's going on.


Come watch me play dance games and other stuff on Twitch!

Offline

#4 Mar 12, 2015 6:12 PM

SpyroGirl101
Member
From: USA
Registered: Apr 06, 2007
Posts: 1,816
Gems: 10
Birthday: 14 April
Age: 25 years old
Gender: Female
Website

Re: Forums Have Been Slow

Ok, that's good. I hope he figures it out. Thanks for letting us know!


fep5jb.png
I love my staffies!

Offline

#5 Mar 12, 2015 6:57 PM

Spyrorocks
Administrator
Award: Admin
From: Australia Mate!
Registered: May 21, 2006
Posts: 4,120
Gems: 4
Website

Re: Forums Have Been Slow

Should be better now. I hope.


image.jpg

Offline

#6 Mar 12, 2015 10:54 PM

SpyroGirl101
Member
From: USA
Registered: Apr 06, 2007
Posts: 1,816
Gems: 10
Birthday: 14 April
Age: 25 years old
Gender: Female
Website

Re: Forums Have Been Slow

It's really not for me. hmm Sorry! Not trying to be troublesome, just giving feedback.

Also, how are you Spyrorocks? It's been a long time.


fep5jb.png
I love my staffies!

Offline

#7 Mar 13, 2015 3:16 AM

36IStillLikeSpyro36
Moderator
Award: Globmod
From: here: tinyurl.com/ihb5ycbc
Registered: Aug 15, 2008
Posts: 17,242
Gems: -3,936
Birthday: 2 August
Age: 25 years old
Gender: Male
Website

Re: Forums Have Been Slow

it's pretty much better on my end, not perfect but that could just be my computer. strange that the problem isn't fixed for both of us though.


36sig.png
"Burping a lot lately 36?" - Mr. John

Offline

Board footer

Powered by FluxBB